Back at it

vet ni vad? nu ska jag dra och träna, asså peppen är total! jag har haft uppehåll en vecka but honeys I’m back!


det blir lite hopprep iallafall, jag fick sånt sjukt sug efter det häromdagen som fortfarande sitter i. dock får jag se hur länge jag pallar för jag kände mig helt svimfärdig igår efter att ha burit upp matkassar två trappor. tappar man all kraft så fort? sajk haha.

This entry was posted in /Athleticism. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li says:

    Om man vilar två veckor så påverkar det inte fysiken nämnvärt, förutom att man kanske är lite mer trött direkt efter tillfrisknande. Men i övrigt orkar man lyfta lika mycket, springa lika snabbt osv, förutom trötthet då, men det påverkar som sagt inte siffrorna så att säga. Se till att ta hand om dig så det inte blir långvarigt <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?