Back at it

nu ska ni få höra på en som slog hopprepsrekord igår: 100 double unders på 60 sekunder. asså SÅ GRYM!!!

jag kollar alltid på klockan när jag hoppar hopprep och har som grej att alltid räkna hur många double unders jag klarar, rekordet på rad är typ 180 eller nåt sånt men rekordet på 60 sekunder har varit 91 st. så igår när jag insåg att jag var uppe i 95 med några få sekunder kvar blev peppen total, haha. jag tror inte det är fysiskt möjligt för mig att klara fler på en minut, men nu tänkte jag försöka bli grym på double unders med crossover istället. jag behöver ju tydligen några mål att kämpa mot ibland.

här skuttar jag på mitt gym i Australien, och ÅH vad jag saknar det. saknar iofs typ allt där

This entry was posted in /Athleticism. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?