You win some, you lose some

haaj! jag har haft ett par skitdagar och berättar mer när det är bättre igen, det är intressant ändå hur man kan höra att jag har en dålig dag: det kommer ingen sång. haha som en tecknad film typ där flickan slutar sjunga, men jag bryter tydligen ut i sång hela tiden annars och sen plötsligt är det en tystnad.

lite annat från de senaste dagarna i tummar:


👍🏼 jag fick hem denna fina vas som gjorde sig perfekt i sovrummet. jag ska bara byta ut bladet till torkat pampagräs, kommer bli perfekt.

👎🏼 att jag skulle ha åkt till Stockholm nästa helg för att bara hänga med Mickan och träffa Lollo, som jag längtat efter båda! men jag ställde in det pga de nya restriktionerna då det inte kändes optimalt längre. traaaadigt men what to do.


👍🏼 att denna omröstning jag hade på instagram om mina skosnören har haft mest engagemang någonsin, haha. det roliga är också att jag är 100% högervarianten, och tänkte att det vore intressant om det ens fanns någon som gillade vänstran – och jojo det fanns några hundra!

👍🏼 denna mysiga låt

👎🏼 att jag har haft en mini-karantän i flera dagar pga lite hälsoproblem och snart klättrar på väggarna här hemma. tur jag kan stå på balkongerna och få lite frisk luft iallafall. är sjukt tacksam över att inte ha behövt vara i lockdown under pandemin, för fyfan vilket helvete det måste vara.


👍🏼 att min och Timmies acai blev så här perfekt igår. Miche köpte med sig en asgod mango som verkligen smakade thailand, och den satt som pricken över iet på våra bowls. ps det är Timmies skål med havregryn istället för granola, märklig smak ibland haha.

👍🏼 att jag har ätit vegetariskt nästan hela veckan, känner mig sällan så nöjd som då! två dagar blev det fisk dock.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis says:

  Jag är en av dom som röstade på högerknytningen. Jag tycker vänstern sen för ansträngd ut haha :(

  • Jennifer Green says:

   braa val! ;) jaa jag tycker typ den ser lite naken ut också, dock smalare snören på den men så mycket mer balans i vänstran typ haha 🙌🏼

 2. Linn says:

  Oh hoppas vad som än hänt att det vänder <3 Känner btw igen dedära med sången, min lillasyster är likadan. Lite gulligt 😅

  • Jennifer Green says:

   Taaack jag börjar se ljuset i tunneln 🥰🥰 haha aww, faktiskt gulligt ändå ja när jag tänker efter. lyllos Timmie!

 3. Li says:

  Ta hand om dig ❤

 4. Louise says:

  Hoppas det blir bättre snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?