Feel good-shows to watch this fall

jag är en riktig serieperson, och vill alltid ha en serie att följa. det är ju så perfekt om man har en timme över innan man ska iväg eller vill avrunda kvällen med ett avsnitt. Här är några all time-favoriter som jag tipsade om i våras, men just nu har jag också några nya feel good-serier som jag sett i år:


Good Girls (3 säsonger)
jag fastnade för denna direkt! tre bästa kompisar vill ha lite snabba cash men hamnar istället i en parallell kriminell värld. rolig, mysig och oväntad.


Emily in Paris (1 säsong)

denna är så mysig och påminner mig så mycket om när jag flyttade ensam till Italien. Emily flyttar till Paris för ett jobbuppdrag och det blir kulturkrockar, kärleksbekymmer och hetsiga diskussioner på kontoret.


The Beauty and The Baker (1 säsong)

jag får Grand Hotel-vibes av denna serie. en kändis får upp ögonen för en “helt vanlig” bagare och plötsligt ändras hans vardag. massa drama, kärleksaffärer och latino-musik.


Zoey’s Extraordinary Playlist (1 säsong)

jag älskar Pitch Perfect men klarar inte av Glee – denna serie är nog något perfekt mellanting. Zoey får men efter en MRI och kan höra folks innersta tankar i musikform. asmysig, färgglad och med flera bra skådisar.


Dead to me (2 säsonger)

denna är verkligen en “dark comedy” då den är stundtals sorglig, stundtals rolig. jag älskar Christina Appelgates karaktär, hon är så krass och får en mycket oväntad vänskap under tiden hon försöker ta reda på vem som körde på hennes man då han omkom i en hit and run. och så händer en massa andra sjuka saker samtidigt som hon försöker juggla sin vardag.

This entry was posted in /Sitcom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?