October 21st over the past decade

en främling sa till mig för typ tio år sedan att jag är nostalgisk, och det typ ekar i mitt huvud ibland. jag är verkligen nostalgisk, jag älskar att tänka tillbaka och tycker det är så mysigt på något vis, och tänker ba Hur fan visste hon det??

här har vi den 21 oktober de senaste tio åren:


2019 tog jag och Timmie denna bild på stranden i Surfers. Timmies svenska kompisar var på besök så vi hängde på stranden och gick till en bar på kvällen.


2018 åt jag middag med denna utsikt. asså jag kan knappt tänka på Tussen för jag blir så ledsen, älskade vovve som jag saknar honom.


2017 var jag och Natta på en weekend i Polen, SÅ bra resa. denna kväll så var vi i ett escape room som är det absolut sjukaste jag varit med om, än idag berättar jag för folk om hur vi blev jagade med en motorsåg och allt annat sjukt som hände där i källaren haha.


2016 la jag upp denna bild på Timmie och alltså NAWWW så söt.


2015 hade jag feber och såg ut så här haha.


2014 var vi hemlösa och bodde i pappas tomma hus tills vi hittade lägenhet. då bakade vi skitmånga kanelbullar och åkte på bullturné och delade ut till våra bästisar. sen dess har mina kanelbullar aldrig blivit så goda igen.


2013 fick jag punka på bilen OCH Natta halkade på en pommes på Väla och gjorde årets vurpa. sjukt händelserik dag haha.


2012 hade jag min första arbetsdag på Roy Roger’s i Italien, och alltså kontoret var så fint att alla kontor efter har svårt att leva upp till det. det var ett jeansmärke så jag bodde i jeans.


2011 var jag på Sensation White med Clara och Filippa, och vi kom hem allt annat än vitklädda haha.


2010 körde jag runt i Skatan som en king. HAHa, asså jag kämpade ju för livet med att parkera. idag kan jag typ fickparkera i sömnen men för tio år sedan utan styrservo så kunde jag knappt hålla mig inom rutan. vi har så många fina minnen, Skatan och jag.

idag är det 2020 och jag ska träna, på play date med Basse och ikväll blir det Bachelorette-night hemma hos Anna. en onsdag helt i min smak!

This entry was posted in /Reveals. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Elinselin says:

    Hahahaha skatan!!!! Som man kämpade i svängarna med den 😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?