Trying to embrace my face

hej från räkan!

varför är jag en räka, undrar kanske ni? jo jag var på min första microneedling idag och det syns, haha. jag visste i förväg att jag skulle bli illröd i 1–2 dagar, så nu ska det bli intressant att se hur jag ser ut imorgon när jag vaknar. idag blir det självkarantän haha.

i år är fan året jag ska börja ta bättre hand om min hud. jag har ju lite tur som har en bästis som driver Lasermottagningen med sin mamma, och efter att ha beklagat mig så tyckte hon att vi skulle köra ett par behandlingar med dermapen.


och kolla mysiga rummet då! hon hade till och med lite spamusik i högtalarna.


jag vet inte om jag fick specialbehandling men denna snacksbricka stod framdukad och kanelbullarna var fresh from the microwave. ville skriva “oven” men kunde inte pga lögn haha.


jag fick kemisk peeling och här ligger jag med bedövningssalva i hela huvudet. och jag var SÅ nojig. microneedling är en nålbehandling, så ni hör ju hur ont det låter. jag gjorde det främst för att försöka bli av med ett ärr på kinden, förstorade porer och få en jämnade hudton.


här ser ni in action, det är alltså blod som ni ser. jag var som sagt nojig för att det skulle göra ont men det kändes inte alls! jag gnällde några få gånger vid läppen typ.


och tada, här har ni räkan! asså HAHA timmie skrattade högt när han såg mig och ba “ohhhh shiiiiitt gör det ont?”. det sved lite i huden efteråt men nu känns det ingenting, jag blir bara chockad när jag ser min spegelbild.

nu är jag SÅ taggad på om jag kan se någon skillnad efter några dagar. jag ska göra samma behandling igen om 2–3 veckor, så wish me luck på min lilla hudresa. ps. Diddi är världens bästa – om ni vill göra någon behandling hos henne så hittar ni hennes Insta Här. ps2. vi har inget samarbete, jag ville bara dela med mig. ps3. puss o haj!

This entry was posted in /Vanity. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  Sista bilden 😅 så intressant, visa gärna hur röd du är imorg. Har tänkt på att testa dermapen länge nämligen 😊

  • Jennifer Green says:

   hahah så rosa! aah allvar, jag lovar att dela före/efter, men troligtvis efter jag gjort 1–3 behandlingar för full effekt. idag har det röda lagt sig såå mycket, bara lite rosa på näsan och pannan just nu. så imorgon eller söndag tror jag att jag är helt återställd rent färgmässigt haha! ;D

 2. L says:

  Hur många ggr behöver du behandla för att se resultat? ☺️

  • Jennifer Green says:

   Diddi säger att jag bör se lite skillnad redan efter en behandling, främst i form av ex lyster. men att se skillnad på ärret och porer kräver nog ca 2 behandlingar till. men får se helt enkelt, hoppas jag kan se skillnad fort!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?