A friendaversary

igår bjöd jag in till en mycket exklusiv middag med två gäster som inte visste varför dom skulle komma. anledning? vi hade 20-års jubileum!

den 2 oktober 2000 bytte jag skola från Västra Ramlösa till Slottet och hamnade i samma klass som Linda och Diddi, och det roliga är att jag minns mitt första intryck skitbra. idag är ju båda två av mina bästa kompisar, så sjukt att de funnits i mitt liv i 20 år ändå.


så här såg det ut i köket när dom kom, och det tog minsann en lång stund innan Linda till sist ba “20!! nu vet jag!” haha.


det är nog första gången jag gör en middag för tre haha, men såå mysigt.


först blev det en smirnoff ice till värdinnan.


och till middag blev det lövbiff fylld med stekt svamp och stekt lök, rostad potatis, sallad och bea. och asså den potatisen blev helt magisk, jag körde den på eftervärme med öppen dörr och det blev såå krispigt.


efter maten blev det ett quiz som var skitroligt, jag hade lite gott och blandat från våra liv sen 2000 och hittade bland annat massa gamla bilder som de skulle gissa årtal på. och så lite privata grejer som jag outade om oss alla hahah.


till dessert blev Denna favorit: digestivebotten, kolakräm och chokladganach.


favvisar <33 så bra kväll och så kul grej att fira! jag insåg när jag berättade om kvällen för Natta att hon och jag firar 10 år, kan inte fatta att jag levt 19 år UTAN henne?? haha!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  Men vad fint! 😍

 2. Regina says:

  Hahah älskar detta. Du är så rolig!

 3. Clara says:

  Vilken härlig kväll! ☺️ Hur har ni gjort med sladdarna till er tv?

  • Jennifer Green says:

   Såå bra! Oh de är inbyggda, det var förra ägaren som gjorde det, så det är ett hål bakom tvn med uttag. ☺️

 4. Emina says:

  Du är ju bara bäst ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?