Sunny weekends

alltså ÅH, kan man annat än älska Helsingborg när det är 20+ ute och det snart är oktober? så fort jag ser solljus så får jag alltid vårkänslor och jag blir så glad haha.

igår var iallafall en så mysig dag, först tog jag och Diddi en pw till gymmet för ett tungt benpass och sen hängde jag bara ute resten av dagen.


Timmie köpte ny elcykel som kom när vi var borta, och igår fick den hänga med mig. den är så sjukt nice att cykla på, man behöver inte ens trampa utan gasar med tummen.


vi strosade runt längs havet en stund.


och körde glasspaus med favoriten: chokladglass med noisettesås.


såklart tog batteriet slut precis nedanför backen vi bor i så jag fick trampa hela vägen upp och det var FETT tungt haha. jag har typ tvångstankar också att jag måste sitta ner och cykla hela backen, så flåset var maxat när jag äntligen kom fram.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Malin says:

    Vart har ni köpt er Mate? Min sambo har försökt få tag i en men lyckas inte 😯

    • Jennifer Green says:

      Timmie köpte den i Mates butik i Köpenhamn, tror detta var våren 2018 och sen tog det 1,5 år innan den kom. För den kom precis lagom till att vi stack till Aussie haha så han fick vänta ett år till för att prova 😂 Men har han hört med Mate? Kan ju vara bra att hålla utkik också på Ebay osv om folk säljer sina, de har nömligen dubblat i pris sen Timmie köpte den så många kanske säljer för att göra en bra affär! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?