Instead of morning coffee

igår gjorde jag en juice som jag inte gjort på skitlänge och den var lika god som jag minns den. jag gjorde alltid det förra sommaren så nu luktade det typ 2019, så nostalgisk känsla sommaren innan vi skulle flytta iväg för det var konstant pirr typ.


du behöver: 1 paket selleri, 2 citroner, 3 äpplen (jag köper pink lady pga godast)


sen är det bara att köra att i en råsaftcentrifug, det blir till 4 glas. man kan ju göra en portion om man vill men jag tycker den är så jäkla jobbig att rengöra haha.


så nu ska jag starta dagen med ett glas innan frulle! sellerijuice sägs ju ha många bra hälsoeffekter, men är inte så god ren. så denna blandningen smakar mycket godare.

This entry was posted in /Cuisine. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?