Breaking house

alltså varför går allt sönder samtidigt? det är precis samma som när alla produkter tar slut samtidigt haha. well, det passar iofs mig rätt bra just nu när jag är hemma mycket för då tar man tag i allt. vad som har fått lagas undrar ni? jo låt mig berätta:

– vi har köpt ny förstärkare. 2 gånger. två högtalare i vardagsrummet hade slutat fungera och det visade sig att det var förstärkaren. vi köpte ny, fick problem med den med, reklamerade och köpte ny igen.


– bytt ut vår spishäll då den förra sprack i glaset. måttet på den gamla var så litet att vi fick såga i bänkskivan men det gick bra.


– köpt ny toasits. vi har en med soft close som stänger sig själv långsamt men plötsligt så har den slutat med det. vi har ett speciellt fäste och var tvungen att köpa samma för 1800 kr, fett krydd men det blev bra iaf.

– vår nya bil har lagats 4 gånger på 2 månader. problem much?? först fick den lackas om efter att nån skrapade den, därefter blev startknappen seg och fick bytas, sen behövde vi byta vår adbluetank och igår fick batteriet fnatt och byttes till ett nytt.


– korgen i diskmaskinen släppte plötslig i botten så besticken åkte igenom. så vi klickade hem en reservdel från Electrolux som kom till undsättning.

ja alltså ingen billig historia precis men det kunde ju varit värre. undra vad som ska gå sönder härnäst, kul ändå med massa nytt överallt.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?