The Naia Initiative

så här såg vår kyl ut när vi kom hem – mer dricka än mat:


haha! den var fylld till bredden av Naia, Danne jobbar för dem och gav oss några flak.

jag måste förresten dela med mig av ett litet experiment jag gjorde, kan låta lite bias men det är bara min upplevelse. jag älskar Celius och har ju längtat i ett år tills jag fick dricka de igen, så berättade Diddi att hon bara dricker Naia numera eftersom det är enda energidrycken hon inte får huvudvärk av. jag har verkligen aldrig reflekterat över detta men ville se om jag också fick det, så jag drack Celius på morgonträningen två dagar i rad – båda dagar fick jag lite lätt huvudvärk vid 13 och sen hade jag lite svårt att somna på kvällen.

tredje dagen drack jag Naia till morgonträningen. och hör och häpna: INGEN huvudvärk vid 13. och så somnade jag som en bebis på kvällen. vi tror det är för Naia inte har taurin, men så sjukt att det stämde på mig med. enda problemet är ju att Celius smak Hallon/Acai är så satans god haha. mina favvo från Naia är Kiwi och Tropical Fruits – mycket goda men ändå inte riktigt lika goda som Hallon/Acai.

obs. jag vet att det inte är bra att dricka energidrycker så ofta, det brukar bli max 2 i veckan i samband med träning, men jag ville dricka ikapp efter all missad tid haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?