Forever fixing stuff

fixandet fortsätter här hemma – två av högtalarna i vardagsrummet slutade fungera och för att kunna montera nya behövde vi ju veta vad vi hade för några.

så igår skulle jag skruva ner en för att mäta hur stort hålet i taket är, här lyckades jag ta av nätet med en kniv:

och efter en skruv hade jag mjölksyra. till sist hade jag fått av hela, men då hängde den i en så tunn sladd att jag inte kunde sträcka mig efter måttbandet för jag va tvungen att släppa den. så tänkte jag VARFÖR gör jag sånt här när jag är ensam. som vanligt efter åtta år så sa nämligen Timmie “vänta på mig tills jag kommer hem” men jag kunde inte hålla mig. mycket jobbig egenskap om ni frågar mig haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?