Latest addition to the fam

kolla nya bilen: den är så fin! vi letade i tre veckor och hängde verkligen upp oss på detaljer, men allt ska ju kännas perfekt haha. tydligen blir jag mycket provocerad när folk säger att vi ska “sänka våra krav”, vad fan ska vi göra det för?? låt oss ha våra krav liksom haha.

vi har haft Golf i alla år och för några år sen sa Timmie att han va sugen på en Tiguan – och efter många turer valde vi Tiguan. den är egentligen exakt som vår senaste golf fast högre och större. och så har den allt vi vill ha på vår kravlista haha.


här har vi lilla bebisen! så fin asså. det roliga är att vi först tänkte lacka om den eftersom vi *hatar vita bilar* – men när vi såg den live så gillade vi färgen ändå? haha så vi behåller nog den vit, tröttnar vi så blir den mörkgrå i framtiden.


vad är på vår kravlista undrar kanske ni? jo jag ville ha automat, panoramatak, keyless entry & go, sport och sportratt. och för Timmie var det mycket viktigt med skinnsäten och rätt högtalarsystem. och så var backkamera, parkeringssensorer, carplay, rattvärme och automatiskt infällbara backspeglar önskemål men inget måste – och den hade precis allt.


den har till och med den nya digitala instrumentbrädan som vi gillar.


vårt gamla glastak gick 2/3, och nu går det hela vägen vilket är såå fint. så nöjda så!

klart slut på biluppdateringen!

This entry was posted in /Driving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Louise says:

  Vad fin!!

 2. Carolin Johansson says:

  Grattis, vad fin! Vi hade också många krav när vi skulle köpa bil i höstas. Testade flera bilar, och vi var på väg att ge upp tillslut. Var då på väg att köpa en som inte uppfyllde alla våra krav men vi drog oss ur i sista sekund. Tur var det för ett par veckor senare dök drömbilen upp, dock mörkblå istället för svart men nu gillar jag verkligen den mörkblå färgen. Håller med dig, man ska ha höga krav :)

  • Jennifer Green says:

   tack!! åh så nice, grattis till er med! låter precis som oss då för Timmie körde upp till Stockholm för att köpa en annan bil men det var så många småsaker så vi drog oss ur också. ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?