Past week from the camera roll

hej september! jag trodde vi skulle välkomna hösten med att köpa ny lägenhet – men icke! vi såg riktigt mycket fram emot en visning vi var på i veckan men blev fett besvikna när vi såg den live haha, det kändes som en miniatyrversion av vad vi sett på bild. så jakten fortsätter, men massa annat har iaf hänt på sistonde:


Timmie har köpt en ny elcykel som han parkerade här, framför spisen. nu är den fastlåst på ena balkongen istället, men visst är den fet? sjukt snabb också så jag hoppas han fortsätter Australien-hjälmlagen även här hihi.


jag har kommit fram till att 21 grader är den perfekta värmen: varmt nog att kunna gå barbent men svalt nog att äntligen kunna ha hoodies.


jag har köpt mig en datormus så jag kan ha lite hemmakontor, jag hade tangentbord sedan innan som jag aldrig använde men nu går det minsann varmt. synd matbordet inte är höjbart bara så man kan stå upp haha.


jag har fått pussattack av favvo.


och ätit oxfilépastan på Ett litet makeri som var precis lika god som jag mindes den.


jag har haft en heldag med denna plutt. Natta skulle flytta så jag körde barnvaktsrace och vi hade sååå mysigt lilla Bobbo och jag. här hade vi glasspaus och när jag frågade var han ville sitta så svarade han “på en sten”, så här satte vi oss. efter fikan ville han “vila på en bänk” hahah så då satt vi där och pratade om att han ville lära sig spela fotboll. älskade unge!


jag har gungat på stranden med Diddi.


och haft kvällsfika med detta gäng.


jag har börjat med tumvantar – fatta vad skönt det är! jag har vantar in i maj typ varje år haha.


och så har vi köpt bil!!! den är så perfekt. Timmie har provkört alla Sveriges bilar känns det som, och sen dök denna upp häromdagen som vi slog till på direkt. bilder utlovas.


vi har äntligen blivit klara med allt här hemma och nu trivs vi mycket bättre igen. vi vill ju flytta större ändå men njuter av tillvaron så länge.


jag har fyndat bästa airpodskalet. Miche och Natta fick matchande också.


och så har jag äntligen fixat naglarna hos min gamla nageltjej, älskar henne! jag har misshandlat mina naglar med akryl i ett år men nu blev det fransk ombré med gele igen.

ikväll ska familjen grilla hos pappa och cami – så nu ska vi hänga upp tvätten snabbt och sen kör vi ditåt. så vet ni vart ni har mig!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Emma says:

  10 bästa hemsidor som har snygg inredning som inte är alldeles för dyr: 1, 2, 3 GOOOOO

  • Jennifer Green says:

   ohhh jag gillar cb2.com de är rätt prisvärda! annars budgetkedjor som: ikea, åhlens, h&m/zara home, jotex och ellos. sen har ju typ Maxi, Hornbach osv fin inredning också haha! :)

 2. Olivia says:

  Wow ett sånt Airpodskal vill jag också ha 😍 vill du dela med dig av vart man kan fynda? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?