Jen the builder

det har varit flera småsaker som behövts fixas här hemma, och igår tog jag äntligen tag i det och fixade tre saker:


dessa hyllor i garderoben hade börjat hänga, spec de två nedersta där vi knappt kunde lägga något på. så Timmie köpte fästen vi kunde borra upp.


och efter borrande, pluggande och skruvande så satt de på plats! det var ju snyggare utan fästen men nu sitter de som sten iallafall.


denna i duschen som håller munstycket sprack för något år sedan, och Timmie kom hem med en ny häromdagen som han monterade, men kunde inte få loss den gamla.


så kolla vem som drog fram sågen och löste problemet, haha!


sista fixet var min lightbox som har gått sönder såhär. det roliga är faktiskt att när jag fick den för fyra år sedan så hade den typ 1 cm lim på fronten som jag reklamerade och fick en ny framsida hemskickad – så sedan dess har jag haft en ny front men inte monterat den. när denna kanten gick sönder något år senare efter en våldsam dammsugning så var jag sjukt nöjd att jag aldrig monterade den nya fronten.


och tada! jag lyfte ner den, fick knäcka upp kanterna på framsidan, bytte fronten och satte tillbaka den. som en king!

efter allt detta körde jag till och med inom min kompis Tess och borrade lite hos henne haha. nu har vi dock två saker till att fixa: byta spishällen och byta ut två högtalare i taket. men det får en elektriker fixa haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?