The strength to bear your loss

15 år.

idag var det 15 år sedan vi förlorade dig mamma. hur många gånger jag än upprepar det så kan jag inte riktigt ta in att jag inte har träffat dig på 15 år.

jag var 14 år.

jag var så liten, rädd, förvirrad och förstörd. de nästkommande åren har flytit samman och jag minns bara sekvenser, jag typ levde med autopilot och tänkte att jag snart skulle vakna från en lång och plågsam mardröm.

det går inte en dag jag inte tänker på dig. men med åren har jag gått från att inte vilja påminnas alls till att prata mer om dig – och nu älskar jag att berätta historier där du är med. jag vill att alla ska veta vilken jäkla fantastisk mamma du var. den bästa jag någonsin kunnat önska mig. kanske därför det gör så jävla ont.

jag saknar dig förevigt mamma. <3

This entry was posted in /Personal. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Elinselin says:

  ❤️❤️

 2. Sara says:

  ❤️❤️❤️

 3. Li says:

  läser ditt inlägg varje år om din mammma så förstår att hon måste varit fantastisk, vårda minnena ❤

 4. Emina says:

  Vet ingen så stark som dig. Love you ❤️

 5. Mikaela says:

 6. Sandra says:

  Så fin text ❤️❤️

 7. Jennifer Green says:

  bästa ni! <3<3<3<3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?