Across the globe

Sweden – we’re back! jag har inte haft en sekund för mig själv den senaste veckan men ska försöka hitta tid någon dag och sammanfatta mitt liv lite – men vi har flyttat hem efter världens bästa år och nu väntar nya äventyr på hemmaplan.

jag hade 50% ånger och 50% glädje när vi kom hem i måndags, men idag känns det skitroligt.

hur var det att flyga internationellt mitt i en pandemi kanske ni undrar? jo förvånansvärt smidigt. dock rätt förvånad över att planet var smockfullt, det var inte en stol ledig. och så blev jag ännu mer förvånad när vi gick ombord och blev tilldelade dessa visir:


så här satt vi i 23 timmar och första fem minutrarna var fan klaustrofobiska. men väl hemma i Sverige så kändes det till sist tomt i ansiktet som om något saknades haha.

kul fakta: man såg sjukt suddigt genom visiren vilket var rätt irriterande, och efter ett tag kommer en främling fram och ba “Ursäkta, men ni har glömt ta av skyddsfilmen” och vi skrattade ihjäl. vi drog av skyddet och såg lite bättre, men efter ytterligare ett tag så kollar Timmie på mig och ba “Du har ju glömt dra av skyddet på ena sidan” som ni kan se på bilden ovan haha. tydligen var det skyddsfilm på båda sidor och när jag väl drog av sista sidan så kunde jag se sååå bra igen haha.


flygselfie 2020. vi fick byta munskydd efter ca 8 timmar och bara ta av det för att äta och dricka.

efter att ha mellanlandat i Doha så tog vi ett nytt flyg till Köpenhamn som var typ 75% tomt vilket var lite skönare så man slapp sitta bredvid en främling. på CPH Airport erbjöd de sedan gratis covid-19 test när man landade, bara en sån sak!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Vi har såna visir när vi jobbar (jobbar på sjukhus) och efter att ha spritat av dem x antal gånger varje pass är de ganska repiga och sjukt svåra att se genom. Men är tacksam att vi har dem!

    Välkommen hem igen 😊

    • Jennifer Green says:

      ah vad jobbigt, men smart och bra skydd ju! jag saknade faktiskt det när jag tog av det sen haha helt tomt i pannan. taack <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?