This life is so hard to leave

vårt senaste år på 60 sekunder:

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Maria says:

  Inte alls avis. *host, host*

 2. Ida says:

  Guuuud vilket liv ni lever kvinna!!!

 3. Louise says:

  Heeelt underbar video!!!

 4. Sara says:

  Åhhhh välkomna hem! Grät floder åt dina videor idag 😭

 5. Li says:

  Välkomna hem! Har det redan gått ett år 😱❤

  • Jennifer Green says:

   Tack 🥰 Ellerhur kan inte heller fatta det! Eller 11,5 månad för att vara helt korrekt haha!

 6. Mikaela says:

  Åh, magiskt!! Alltså jag måste fråga, vilket visum åkte ni på?? Jag gjorde en utbytestermin i aussie 2017 och är besatt av att flytta tillbaks, men har ruskigt svårt för att hitta ett rimligt visum! WH tillåter ju bara 6 mån hos samma arbetsgivare vilket känns svårt då jag gärna vill ha ett seriöst jobb (jobbar också inom marknadsföring). Hade varit kul att få veta mer om hur ni tänkt kring det! :)

  • Jennifer Green says:

   Åhh åk!! Vi hade WH, jag skaffade ABN (gratis) för att kunna jobba som Contractor (dvs ”eget bolag”, där jag fakturerade mitt jobb och fick deklarera o betala skatten själv) för så sätt får du jobba hela året för samma arbetsgivare upp till 80% av din inkomst, och 20% måste komma från annat håll. Det var min chef som tipsade mig, annars skulle de sponsra men då fick jag betala halva summan av det visumet vilket var svindyrt. Så då har du full working rights hela året vilket inte blir lika behränsat ☺️ Jag tänkte jobba extra nånstans för de 20%-en men så fick jag faktiskt ett nytt jobb i maj med högre lön som jag bytte till och då löste sig den biten av sig själv haha.

   Hoppas det löser sig för dig och att man får resa in igen snart 🙌🏼

   • Mikaela says:

    ÅH! Aldrig hört talas om, stort tack för grym info!! 😍 Ska jag definitivt börja researcha kring ☺️

    • Jennifer Green says:

     Ja gör det! Och skriv det i ditt cv/cover letter också för en av fördelarna för arbetsgivaren är att de slipper betala arbetsgivatavgift, sen skattar du bara 15% på dina första $27000 vilket är skitbra, därefter 33% tror jag det var 🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?