Getting spoiled

jag har så mycket bilder på min mobil som jag glömt visa, jag börjar med min födelsedag som såg ut såhär:


först väckte Timmie mig med sång och några paket i sängen: två bikiniöverdelar och nutella. sen sa han att vi skulle på en sportig dag så vi såg ut så här och jag var mycket fundersam och nyfiken haha.


men först tog han mig till vår favvocrepé med extra nutella dagen till ära.


därefter hämtade vi en bil som han hade hyrt och började köra söderut. jag läste kartan och råkade säga fel avfart så vi fick dra en liten omväg, och plötsligt fastnar vi i en poliskontroll som ba “Do you have permission to access Queensland?” och vi ba “eehhh I thought we were in Queensland already?” – tydligen hade vi lyckats köra över gränsen in i NSW men polisen hjälpte oss att få border pass så vi kunde få köra in igen haha.


och tur var ju det för 1 timme senare skulle ju jag hoppa ur ett flygplan!!


efter skydiven hade jag “fri tid” i några timmar, och eftersom vi både hade bil och border pass så tyckte jag vi kunde köra till Byron Bay. 45 min senare var vi i Byron för en tacolunch, jag körde på vego som är min nya tacofavorit.


och efter lunch var vi såklart tvugna att åka till lighthouset och gå treken ner till stranden som riktiga turister. så himla fint och sjukt nice väder.


när klockan blev 16 behövde vi vända hem för att hinna göra ve oss innan vi skulle på restaurang.


och vilken middag sen! han hade bokat bord på en köttbuffé, men istället för buffé så serverade de köttet och skar upp det framför en pga restriktionerna som råder – snäppet lyxigare om ni frågar mig! man fick beställa in sides som ingick och vi körde på mos, pommes, rostad potatis, coleslaw och sallad. sen kom de med olika köttbitar stup i kvarten. så himla nice restaurang!

när klockan sen blev sent så strosade vi hemåt och bara myste i soffan. min första födelsedag utan familj och vänner men helt perfekt dag.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?