High on life

alltså – jag fyllde år i söndags och vilken födelsedagspresent jag fick av Timmie!!! jag sa i våras att jag önskade mig skydive i födelsedagspresent men han sa att han inte ville bidra till det då han är rädd om mig så jag släppte hoppet, men som tur är var han inte alls rädd om mig!

han väckte mig på morgonen och sa att vi skulle “göra något sportigt som kan bli svettigt” så jag drog på mig träningstights och trodde vi skulle på hike. men icke – en halvtimme senare var vi i Coolangatta och framme för att checka in på fallskärmsstället. jag var 50% taggad och 50% livrädd, men fick en assoft instruktör och omg vad roligt det var.


här har ni oss i planet innan. vi var två stycken som hoppade, de frågade vem som ville hoppa först och jag ba I DO!! det kändes gött att få vara först för jag började bli riktigt pirrig. först var jag DÖnervös, sen när vi flög blev jag så tagen av utsikten att det kändes som om jag bara tog en scenic flight typ. sen slängde han upp dörren och jag insåg att OMG jag ska hoppa ut härifrån.


jag hann knappt tänka sen plötsligt bara slängde han sig ut ur planet med mig på magen i ett bärsele. om ni undrar hur denna bilden låter så låter den “AAAAAARHHHHRGGGGHHHH” ungefär.


jag skrek nog halva vägen ner hahah. det kändes som vi föll i flera minuter, och jag har sån hatkärlek till den känslan ändå.


och spana in utsikten sen! efter att han fällde ut fallskärmen så gled vi runt här, till slut kunde jag se Timmie på stranden till och med som glatt vinkade till oss haha.


efter ett tag närmade vi oss mark och landade på stranden. sååå jäkla nice asså!


har ni sett en gladare tjej? hahah.


sen log jag såhär resten av dagen. SÅ bra present och fet upplevelse. <3

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Jaqline says:

    Wow att du vågar! 🤩

  2. Emma says:

    Ni har tagit födelsedagspresenter till en helt ny nivå 🤪

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?