Past week in Paradise

senaste veckan i bilder:


Timmie drog iväg mig på en morgonpw en dag till ett frukostställe som var så jäkla mysigt. vi tog varsin acaibowl som var helt perfekt.


vi har haft poolhäng hos Timmies killkompis, här har ni peppiga paret haha.


och så bjöds det på hemmagjord paella från hans kompis Juampe som har ett paellaföretag i Aussie. det var gott men jag förstår typ inte hypen med paella haha.


ingen födelsedagsfest utan morgancola.


en dag gick jag förbi detta söta huvud som stack upp ur en väska. jag ba “Excuse me, can I take a photo of your dog” och det fick jag haha.


här är vår byggnad förresten, jag älskar den så mycket!


vi har hängt på stranden en del, här har ni glad tjej med badring.


vi spelade lite basket häromdagen och så sa jag “Vi låtsas som att det är match” och ställde kameran för att filma, här har ni resultatet. jag dör på Timmies armar, så engagerad hahah.


en dag vaknade vi till moln och åkte på utflykt till Mt Tambourine med lite kompisar. där gick vi bland annat på skywalk i regnskogen, så fint ju!


en kväll gick vi till ena favvoburgarstället: Betty’s burgers. så sjukt gott för köttet är så tunnt och krispigt. efter maten såg vi Unhinged på bio som båda hatade, så obehaglig film asså.


och så åkte vi upp i skypoint för att fika till denna utsikt. älskade stad.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Ellinor says:

    Jag har läst din blogg i flera år nu, sen Tyra Sjöstedt tipsade om den haha och jag måste bara säga att även fast du alltid har verkar nöjd med livet och sprallig och glad så verkar det ha blivit på en helt annan nivå sen du flyttade till Australien. Jag känner sån livsglädje som strålar igenom typ varje inlägg du skriver! Blir liksom glad för din skull fast jag inte känner dig 😂

    • Jennifer Green says:

      asså normalt att jag blev helt tårögd av din kommentar? 😂😂❤️ sååå fin ju, och så kul för min kompis sa nyligen att jag har en sån “joy of life” och jag har typ inte riktigt reflekterat över det innan haha. ni har nog rätt, men livet är ju så fett att leva! 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?