A Tuesday well-spent

en slapp tisdag helt i min smak:


först en morgonpw längs stranden. jag gick själv och har hittat tillbaka till Alex & Sigges pod efter ett uppehåll, och skrattade ihjäl mellan varven.


sen blev det poolhäng med Timbo i vår favvohörna.


när klockan blev 12 gick vi över till La Diosa Mexicana – det var ju taco tuesday. vi är alltid där på kvällen så när jag kom in tidigt tittade ägaren på sin klocka och undrade varför jag var tidig. haha! för min del blev det 2 blomkålstacos och 1 kyckling.


nån timme senare drog jag på mig denna blå outfit för ett svettigt pass.


och efter en dusch hoppade jag i jeans.


för kl 19 hade vi bord på tacostället igen, haha. jag DÖR för deras tacos asså de är helt perfekta.


och efter nån timme så hade vi bara myskväll framför Netflix med Timmies favvogodis. en gång så sa jag “tänk så slutar de säljas” och en vecka senare var de tillfälligt slut. då blev Timmie skitarg på mig och sa att jag var en häxa som jinxade det hahah.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Katrin says:

    Hi Jennifer! Ni kanske redan provat men om ni gillar de godiset rekommenderar jag att prova: ”Darrell Lea Stix White Chocolate Filled Strawberry Liquorice” (https://www.woolworths.com.au/shop/productdetails/815738/darrell-lea-stix-white-chocolate-filled-strawberry-liquorice).

    Beroendeframkallande!!

    • Jennifer Green says:

      Omg timmie kommer dö, han älskar vit choklad!! Har inte sett dessa men ska på jakt, tack för tips 😍👌🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?