The land nausea

vi spenderade tre dagar ute till havs i veckan, och min största rädsla var att bli sjösjuk. så pass att jag knappt kunde sova kvällen innan för jag vred mig av ångest och ba “VARFÖR gör jag detta mot mig själv” – MEN hör och häpna: med mina åksjukeband och tabletter så mådde jag som en king. asså 0% sjösjuk trots att det guppade som fan på vissa båtar vi åkte, och jag var så tacksam och lycklig.

tills jag kom hem igårkväll och skulle träna när åksjukan bara slog över mig som en våg. så märkligt ändå att det kom när jag är på land? jag mådde så illa att jag la mig kl 21 för att slippa lida haha men vaknade ändå illamående och är fortfarande yr. så nu har mina åksjukeband fått flytta in för gott på handlederna:


mina nya accessoarer haha. de är iaf i en fin gråblå färg och inte limegröna som mina gamla jag hade förr i tiden.

någon med kanontips på hur man botar detta? det kanske bara är att vänta ut det, eller helt enkelt prova åka båt igen och se om jag blir motsatt effekt. jag kanske är kroniskt åksjuk nu och blir botad på båtar. fortsättning följer typ.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Moa says:

  Jag hade en liknande upplevelse och blev illamående efter resan, det lade sig efter ett par dagar. Att äta lindrar ofta :)

 2. sara says:

  Kroniskt åksjuk låter som årets sämsta skräckfilm haha.. Rostemackor med smör fungerar för mig när jag är illamående 😊

  • Jennifer Green says:

   Omg ellerhur! Ohh tack för tips, körde på mackor till frukost och pasta med smör till lunch idag haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?