Flying into the weekend like

i lördags hade vi bokat foilboard i två timmar, det var det vi egentligen skulle göra på Timmies födelsedag. jag har sett flera stycken med dessa när jag har varit ute och surfat och frågade till sist en kille vad det var för något – sen plötsligt ser jag på nyheterna att de har öppnat ett ställe här i Surfers med foilboards som heter GC Foil Tours.

så jag bokade två platser och det var så JÄVLA roligt!! asså surfing i all ära men detta var fan mycket roligare – det är typ som en elektrisk surfbräda så man är inte beroende av vågor eller väder.


så här ser det ut, man har en bräda med motor undertill som man gasar via en kontroll man håller i handen, sen styr man med kroppen. tekniken var verkligen tvärtom mot surfing, så killen ni ser i bakgrunden hade surfat i 20 år och hade sjukt svårt för detta och trillade typ 20 gånger. så ju sämre på surfing desto bättre på foilsurf typ. hjälm obligatorisk haha.


här har ni mig in action. det gick rätt fort att lära sig stå upp, men utmaningen var att “foila” som är när brädan lämnar ytan och flyger ovanför. efter ett tag fick jag in tekniken och till sist flög jag runt hur länge som helst utan att behöva nudda ytan – asså jag var så stolt! jag trillade två gånger, första gången skulle jag sakta in men släppte gasen helt så jag flög flera meter framåt. och andra gången skulle jag styla framför en båt full av folk men gjorde en cool volt istället hahh.


Timmie var svinduktig också, jag blev så nöjd när jag såg honom på avstånd komma flygandes. vi hade lite olika stil som ni ser: han körde rakt med armarna ut i sidled och jag stod som en gungande ostbåge haha.


nu är jag helt såld och hade köpt en foilboard om de inte kostade 100 000, sjukt ändå haha. istället ska vi boka någon mer lektion, fan roligaste jag gjort på länge!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Charlotta says:

    Ni flög!! Så coolt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?