Cosy bday celebrations

i torsdags fyllde ju Timmie år – och efter veckor av strålande sol skulle det såklart ösregna hela dagen. så jag fick flytta dagsplanerna till lördagen och köra på plan B istället – så tur för honom fick han istället två dagar med överraskningar haha.

så här såg torsdagen ut:


den började med att jag kände mig som ett geni. jag letade överallt efter tändare men till sist slog det mig: vi har ju gasolspis här.


när ljuset var tänt väckte jag honom med lite presenter.


och sen gick vi på pannkaksfrulle! man ska ju inte klaga men fan vad stora pannkakor det var, orkade bara hälften och det är nog första gången det inträffar haha.


därefter åkte vi till en outlet där han fick handla en valfri sak, men såklart var det bara jag som fyndade haha. så istället åkte vi till hans favvomassör i Southport där vi tog varsin timme deep tissue som var så sjukt bra.


vi hann hemom i en timme innan vi skulle till en teppanyaki restaurang här i Surfers. Timmie har tjatat ett tag om att vi måste äta där men som tur var bokade han aldrig nåt bord så jag kunde ta hit honom istället. vi tog en kombo med kyckling, räkor och biff med grönsaker och det var riktigt gott.


kocken skrev en grattishälsning till *Timmy* med salt och Timmie hatar när folk stavar hans namn fel så jag tyckte detta var mycket roligt haha.


kvällen avslutade vi med film här i biorummet.

så mysig dag!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Jennie A says:

    Igenkänningen på felstavat namn.. Efter snart 7 år på samma jobb så är det inte många som kan stava eller säga mitt namn rätt. Blir lika irriterad varje gång, Jennie utan y, hur svårt ska det va egentligen? 😅😂

    • Jennifer Green says:

      Haha asså fattar 100% 😂 när Timmies morfar hade sin födelsedagsfest för något år sedan stod det “Timmy” och “Jeniffer” på skyltarna och jag dog, spec när det är hans egen familj hahah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?