Birthday babe

idag är ingen vanlig dag – idag är Timmies födelsedag! jag älskar födelsedagar som ni kanske märkt, och tyvärr fick jag ändra om i dagens planer då det ska regna men man är ju rutinerad med en plan B haha.

grattis till världens bästa människa! över 8 år har gått sen vi började träffas och jag dör ju för dig lika mycket fortfarande. tack livet för att jag dansade in i dig den där kvällen och tack min bff Natta för att du gav ut mitt nummer bakom min rygg. utan henne hade vi nog aldrig hänt.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Elin says:

    Sån wingwoman ändå ;)

  2. Sandra says:

    Grattis Lil T 🥳

  3. Elin says:

    Omg ÅTTA ÅR??? Var tar tiden vägen ens. Grattis till Timmie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?