The talent finder

vet ni vem ni tittar på? Australiens bästa men mycket filtrerade rekryterare!

haha nä men typ asså. jag jobbar ju med marknadsföring och det började med att vi behövde fler folk varpå jag ba “I know some good people” och tipsade om 4 kompisar. alla fick jobb – och alla levererade.

(jag ba Told yaaa)

nu behöver jag 2 nya till mitt team men har slut på kompisar i branschen haha, jag fick ok på att annonsera 2 nya tjänster, har haft intervjuer och hittat några riktiga guldkorn. SÅ stolt över dom. samtidigt så behövde vi 4 andra personer och nu sitter jag här på *andra sidan* Seek och shortlistar kandidater. asså SÅ random egentligen men det är skitroligt. dock tar det fett lång tid så jag sitter på kvällarna innan jag ska sova och läser cvn och personliga brev haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?