Palm trees and nightclubs

vet ni vad – vi har gått in i fas 3! det innebär att vi får vara 100 personer samlade istället för 20 som reglerna var innan, och så har nattklubbar, spelcenter, bio osv öppnat upp igen. vi gick ut igår för att inviga nattklubbarna, men tydligen får man inte lov att dansa? haha så märkligt, så där var vi ett stort gäng i mörkret med fett hög musik ståendes på rad med vakter som sa ifrån ifall man råkade dansa i takt. konstigaste nattklubbsupplevelsen någonsin haha.

vad jag har haft för mig i veckan:


hängt på mitt favvogym.


tappat nötter som jag inte hann städa upp och fick detta sms av Timmie haha. han är huspolis numera.


firat att Natta fyllt 30 med nutellacrepes.


gått på morgonpromme med Lil T.


haft tjejkväll med detta gäng. så tacksam för att livet gav mig så fina vänner här på andra sidan jorden.


varit såhär taggad över att ha klackar och ögonskugga.


jobbat på mitt stresskontor och tittat ut på min palmutsikt. det är fan maxat väder VARJE dag jag jobbar, haha det slår aldrig fel. så det blir utelunch varje gång för att få njuta lite av värmen.

även om jag trivs jättebra på mitt jobb så är jag så trött på det just nu och typ behöver inspirationspaus. så denna vecka jobbar jag 3 dagar och nästa vecka bara 2 och det ska bli SÅ jäkla skönt.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. E says:

  Hej jenni ☺️ Du verkar leva ett fantastiskt roligt liv och har inspirerat mig till att bli mer spontan och påhittig. Jag ville bara flika in och säga att jag varmt uppskattar när du skriver som nu att du är trött på ditt arbete, eller som när du skrev att du kände dig ensam/sorgsen en dag. Det är ärligt skönt att höra hur normalt det är trots att man ”har allt” (förstår att du förlorat/saknar/längtar efter människor men hoppas du förstår hur jag menar ❤️).

  • Jennifer Green says:

   assåååå finaste kommentaren <33333 vad glad jag blir, och ja asså det kvittar verkligen hur bra man har det – jag tror verkligen att alla mår sämre vissa dagar och går igenom jobbiga saker. det är lätt att glömma ibland. när man gått igenom tuffa tider så inser man ju hur kort livet är och att man får göra precis vad man känner för. jag delar mest med mig av mina glada stunder och tänker ibland "vem fan vill veta att jag kände mig ledsen igår?" haha, och får verkligen motivera mig själv till att berätta om det för det är viktigt. jag tycker personligen att jag är dålig på det, men försöker och det är skönt att det uppskattas.
   läser du inte redan egoinas.se så är hennes blogg ett hett tips 🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?