You can’t stop the waves – but you can learn how to surf

i lördags hade jag bokat en surflektion med tränare för att bättra på tekniken lite. och asså det var en så perfekt dag, speciellt för mitt självförtroende.

han gav mig lite tips och så surfade vi bredvid varandra för att han skulle se vad jag kunde förbättra – till sist säger han “ride this wave all the way to the beach” och jag drar iväg som en king hela vägen till kanten. asså jag var SÅ GLAD att jag vände mig om och hurrade så här med händerna i luften:

så ser jag honom en bit ut i havet som ba:


asså sååå gulligt moment ändå hahah. jag ville nästan hoppa upp i hans famn och kramas. nu känner jag iaf mig så stolt och ska testa en ny strand med en kompis. jag är ju långt ifrån proffs haha och vill inte heller ut för djupt pga lite hajrädd ändå.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Louise says:

    Du är grym!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?