Living in two different seasons

förra veckans bästa upptäckt?


att denna AC kan spruta värme också! asså det är så märkligt med lägenheterna här, både hos oss och alla jag har varit hemma hos var fett varma hela sommaren och iskalla nu. de håller typ inte tätt som i Sverige, och ovanpå det så har vi ju fönster överallt och stengolv så det är svinkallt inomhus men liksom 20–25 grader ute.


så jag testade att starta ACn för något tag sedan på 28 grader men det kom ändå kall luft. tills jag häromdagen fick en snilleblixt och tänkte att de kanske har en heating-funktion och jajamen: den lilla solen till höger var en snöflinga innan. jag har aldrig behövt köra en AC på värme innan därav den bristande kunskapen haha.

så nu är det helt perfekt värme här hemma igen. när jag frågade min killkompis hur han håller värmen hemma svarade han “I put my jacket on”, asså haha så sjukt ändå. jag var nästan likadan och gick runt inlindad i en tjock filt som en vårrulle.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Jonna says:

  Vad skönt med ac, jag funderar på att skaffa en!

 2. Tina says:

  Så glad att jag hittat denna pärla via Egoinas blogg! <3 Jag bor i Adelaide och jag känner igen mig i sååå mycket du skriver om livet down under, haha. Vi har fasen säkert max 10 grader inne och tyvärr ingen sån modern aircon som ni, så kan inte slå på nån värmefunktion (förutom på ett inbyggt element i ETT rum + ett litet flyttbart element – vi bor i hus). Galet alltså. Skönt ni har lite varmare väder ute än vi har här under vintern :P Men ska inte klaga, det är rätt nice ändå! :)

  Hur som helst, gillar verkligen din blogg! Är Timmie svensk eller aussie? Det ser ut som ni lever det där perfekta drömlivet på guldkusten, där vill jag också bo nån gång :D Stay safe och njut av livet <3 Kram från en swaussie till en annan :)

  • Jennifer Green says:

   Åh vad roligt, välkommen hit!! 🥰🥰 haha jaa vi frös ihjäl i flera veckor innan jag hittade värmefunktionen, däremot blir det jättetorr luft men hellre det just nu 😂 jag var i adelaide i januari och tyckte där va så mysigt, och sjukt varmt!
   Timmie är dansk, så vi ville bara flytta hit ett tag för att testa bo utomlands ihop, men ska tillbaka till sverige igen. Älskar verkligen gold coast och försöker leva mitt bästa liv haha! Hade man kunnat trolla hit familjen o vännerna hemifrån så kunde vi stannat forever 🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?