Living in two different seasons

förra veckans bästa upptäckt?


att denna AC kan spruta värme också! asså det är så märkligt med lägenheterna här, både hos oss och alla jag har varit hemma hos var fett varma hela sommaren och iskalla nu. de håller typ inte tätt som i Sverige, och ovanpå det så har vi ju fönster överallt och stengolv så det är svinkallt inomhus men liksom 20–25 grader ute.


så jag testade att starta ACn för något tag sedan på 28 grader men det kom ändå kall luft. tills jag häromdagen fick en snilleblixt och tänkte att de kanske har en heating-funktion och jajamen: den lilla solen till höger var en snöflinga innan. jag har aldrig behövt köra en AC på värme innan därav den bristande kunskapen haha.

så nu är det helt perfekt värme här hemma igen. när jag frågade min killkompis hur han håller värmen hemma svarade han “I put my jacket on”, asså haha så sjukt ändå. jag var nästan likadan och gick runt inlindad i en tjock filt som en vårrulle.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Jonna says:

    Vad skönt med ac, jag funderar på att skaffa en!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?