High-sugar training fuel

asså – spana in vilken lyxfrulle vi unnade oss förra helgen:


våfflor med nutella, banan och kokos. det var så sjukt gott. jag var på boxning en timme senare och det roliga är att mina träningspass blir svinbra när jag äter sånt här skit innan. typ som om sockerkicken ger mig uthållighet. vet inte om det bör rekommenderas dock haha.


fast innan boxningen låg jag så här och multitaskade: solade, badade och åt upp nutellan samtidigt.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sara says:

    Vilket märke är din bikini? Skitsnygg 😍

    • Jennifer Green says:

      Taack 🥰 den är från Cotton On Body, tror det är ett Aussiemärke, sjukt prisvärt iaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?