7 from my photo album

lite från livet på senaste:


jag var ute med några från jobb i lördags och hade så jäkla kul. här har ni Matias, Albert, mig, Raz, Bow och Oriana.


ett tag undrade vi hur Albert hade sett ut i moustache och jag erbjöd mig att låna ut mitt hår haha. jag älskar honom så mycket, varje dag kommer jag hem med en ny rolig historia så Timmie är sjukt snabb med att fråga “vad har hänt för kul idag” när jag kommer hem från jobb haha.


jag har promenerat hem och njuter alltid av hur vackert här är när det är mörkt. i Sverige hatade jag att gå och tog alltid bilen eller voi, men här har jag verkligen börjat tycka om att promenera hem. kanske pga värmen men ändå.


jag har provat tights på Nike och när jag kom in i affären sa ett biträde “Wow, represent” och jag insåg att både mina sneakers, tights, linne och sportBH var från Nike fast med loggan där bak. till och med mina strumpor är från Nike, jag som trodde att jag knappt använde Nike längre haha.


jag har ätit frulle på balkongen. i söndags skulle vi på parmiddag kl 18 så jag bestämde mig för att bara ha en soft dag med träning och chill vid poolen. men mina tjejkompisar la upp bilder från sin hike och brunch och jag fick helt sjuk fomo och typ kände mig så ensam och sorgsen. så jobbig känsla? och märklig då det ju var självmant eftersom jag tackade nej till att joina. hjärnspöken deluxe.


jag tog en selfie en kväll och kände USCH så långt hår. jag får alltid ett aha-moment när jag ser bilder bakifrån och panikklipper 10 cm haha. man märker knappt själv hur det växer ju.


och så har jag varit på taco tuesday med Timmie. när vi kom dit sa vår favvoservitris “5 chicken and 2 cauliflower?” och vi var så nöjda att hon kunde vår order haha. men jag dör för deras tacos de är helt perfekta!

ja det var typ vad jag haft för mig. denna veckan blir det massa jobb och massa surf  – asbra kombo!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Emelie says:

  Usch att känna sig ensam är verkligen jobbigt, tänk vad hjärnan kan spöka. Så roligt att du har fått så många nya vänner 💓

 2. Clara says:

  Vad jobbar du med? Sry har missat helt, fick för mig att du studerade ☺️

  • Jennifer Green says:

   haha det är lätt att missa! ☺️ jag jobbar med marknadsföring på ett bolag som har 8 olika startups, ansvarade först endast för ett men nu har jag 2 till som jag jobbar med. rörigt men skitkul haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?