Necessities

veckans tre bästa inköp:


denna doftsprayen från Glade. jag älskar den pga 1. luktar svingott och 2. Timmie skriker “ahhh” varje gång han går in i badrummet för han blir rädd haha. den aktiveras av skuggor så när man går in får man ett “pfft” i örat.


airpods! jag är förmodligen sist i stan med ett par, men jag har haft liknande från Sudio och fodralet slutade laddas i veckan. jag tänkte faktiskt redan i julas att jag ville önska mig ett par när jag fyller år men nu kunde jag inte hålla mig längre.


ett par åksjukeband. jag hade alltid det när jag var yngre och vi ska iväg med båt om ett par veckor så jag vill inte bli åksjuk. nu har jag dubbel uppsättning åksjuketabletter + band så hoppas jag överlever.

och så har jag köpt öronproppar som jag får ha när jag surfar eftersom jag får sjukaste locken annars. känner mig som ett barn när jag ba Wait a second och trycker in dem i öronen haha. men det fungerar fan!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?