A day in the life

denna vecka har känts som en månad. jag hade en stor kampanj som gick live i fredags och det blev så sjukt mycket jobb då vi mitt i allt skulle hosta ett event i torsdags också. det blev flera sena kvällar men vi blev klara i tid, och jag har fått två nya killar till mitt team som är SÅ duktiga att jag typ blir rörd haha. är det normalt?

så när jag väl var ledig igår ville jag bara ta det launa hela dagen lång, och Timmie joinade mig med det. här har ni vår dag från morgon till kväll:


vi startade med en timmes powerwalk, älskar att gå här längs stranden. det är något magiskt med Surfers på morgonen alltså.


efter pw blev det nutellacrepes. Diddi fyllde år så vi fick ju fira henne från andra sidan jorden.


efter crepes parkerade vi oss här nån timme. poolen är så sjukt kall just nu men denna änden har typ bara 1 meters djup så där kan man bada utan att förfrysa haha.


plötsligt fick båda sjukt träningssug och drog till våra gym. för min del blev det 30 min cardio och överkropp.


lite senare gick vi till vårt ena stammisställe: Cocohut som är en svinbra thairestaurang. jag tog röd curry pga asgod.


och efter maten gick vi ner i biorummet för att kolla film och äta chips. men först skulle Timmie mecka lite för att räta ut bilden som var lite sne och flexade för kameran.

SÅ bra dag, jag sov 11 timmar inatt och vaknade återhämtad. nu är jag redo för något roligt men först: ett cirkelpass på gymmet.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?