Tacos, waffles and pigeons

ah vad tiden rinner iväg! kanske för att jag har lite mycket på jobbet just nu, där jag förresten har fixat jobb åt FYRA kompisar nu. asså så sjukt ändå men riktigt roligt. tre kompisar började förrförra veckan och min fjärde kompis hade sin första dag idag. ni kan kalla mig rekryterarn haha.

annat de senaste dagarna:


Timmie lurade med mig på marknad. han sa att vi skulle äta frukost med hans kompisar och sen ba “hihihi vi ska till marknaden”. jag är inget fan av marknad alls och han sa att jag hade bailat om jag visste i förväg. han känner mig väl. men vi hade det trevligt så det var väl tur att han ljög haha.


jag har tagit tramen till gymmet och njutit av social distancing och att slippa sitta axel mot axel med främlingar.


spelat lite basket, förra gången vann jag 4 av 4 matcher men nu förlorade jag 1. jag skyllde på att det var för mörkt haha.


sagt NAAaawww så söt till Timmie med sin duva på huvudet.


legat här och knådats.


ätit nutellavåfflor vid poolen.


dragit med surfbrädan till stranden. men först: stannat för en bild.


hittat en god energidryck med bara 100 mg koffein, perfekt mängd!


och så har jag hängt på ena favvostället idag för det är ju taco tuesday. nu kan servitören vår beställning utantill haha, men asså bästa traditionen varje tisdag.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?