The special flamingo

gårdagens paint and sip var riktigt lyckad – så bra koncept som jag ska ta hem till Sverige! det var typ så mysigt att måla, nästan therapeutic. vi gjorde ett gott snacksbord, blandade drinkar och avslutade med bonfire i Kaits trädgård.


så nöjda med våra tavlor! vi kunde inte enas om motiv så alla fick måla vad dom ville men ni kan skymta tre flamingos.


Mell visade en bild på en flamingo hon ville måla som jag och Kylie bestämde oss för att också måla. problemet var ju bara att jag målade från minne medans de tydligen satt med värsta tutorial som de följde steg för steg. så när vi skulle jämföra våra höll vi på att dö av skratt – Jennifer 3 år vs konstnären Mell haha.


här var jag lyckligt ovetandes om att min flamingo skulle bli en riktig flopp. ps någon mer där ute som rynkar på näsan när de skrattar? alltid när jag har skrattat för mycket så är min näsa helt demolerad av veck haha. men då vet man iaf att jag är glad. inga rynkor = haft en tråkig dag.


helt plötsligt så *råkar* Kylie välta färg över min tavla så det blev massa fläckar. här står hon och ba OMG I’m SO SORRY och jag ba It’s okay I knew you were jealous of my painting.


Kaitlyn, jag och Mell.


när vi målat klart och det blivit mörkt så gick jag, Amber och Sandra ut i skogen för att plocka pinnar som vi kunde göra eld av – sen satt vi här resten av kvällen och hade det myzzzit.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Ebba says:

    Haha det e så charmigt med folk som rynkar på näsan när de skrattar ☺️☺️ Jag själv börjar få kråkfötter och avskyr det.. 🤷🏼‍♀️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?