It’s a normal Swedish name.. Ikea

när man hör fel (jag trodde han sa “did you walk into a shop” haha) och kommer på sig själv i en lögn

massör: do you work in a shop at this centre?

jag: yes

massör: busy there?

jag: quite busy yeah

massör: have you worked there for a long time?

jag: ehmm

jag: one year

massör: that’s long

massör: do you like it there?

jag: yes, very much

haha SÅ konstigt att jag bara spelade med och låtsades jobba där?? jag brukar vara den som säger ifrån och rättar folk men nu orkade jag typ inte förklara. kanske pga svinskön massage. jag fick iallafall en trevlig surprise när jag betalade då han sa “$10 discount because you work in the centre” haha. bra lögn ändå!

This entry was posted in /Conversations. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?