Stage 2 baby

asså hale-F*CKING-lujah vilken fantastisk dag! idag meddelade nämligen vår MP att Queensland går in i steg 2 imorgon – två veckor tidigare än vad det från början var planerat. och nyheten kom ca fem min efter att jag sa till Timmie att “tänk – om tretton dagar är våra gym öppna igen”, men icke. imorgon kl 12 öppnar mitt gym äntligen upp WOHOOOO!


snapshot från mitt sista hemmapass för i år – 11 veckor gick ändå imponerande bra måste jag säga.

annat jag är glad över:
– vi får nu vara 20 i ett sällskap istället för 10
– biograferna öppnar
– alla roliga aktiviteter får öppna
– vi får resa obegränsat inom QLD, innan fick vi bara resa 150 km hemifrån (vår stat är drygt 3 st Sverige storleksmässigt)
– massage och span öppnar
– Timmies jobb får öppna

asså jag är SÅ glad, jag tänkte senast i fredags att Surfers känns så levande igen efter att ha varit ghost town i några veckor, och nu blir det ännu roligare. jag har ju verkligen inte lidit under vår sk “lockdown”, men det är så sjukt roligt och imponerande hur Australien har krossat kurvan. vi har endast 5 aktiva fall i Queensland men har såklart massa säkerthetsåtgärder ändå, flera butiker tar tempen innan du går in, man måste fortf hålla avstånd och handsprit finns överallt. nu hoppas jag bara att resten av världen kan gå framåt efter denna pandemi och att Sveriges oroväckande siffror kan stanna snart.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Amanda says:

  Åh förstår lyckan :,) Jag bor i Tyskland och har inte hanteray hemmaträningen lika väl hehe. 😅

 2. Denice Larsson says:

  Men whaat, följde dig dagligen får nått år sen och nu hitta jag tillbaka hit och ser att du bor i Queensland!! Haha sjuukt ändå, jag har bott i Sydney sen typ två år nu. Vad gör ni här?? När flytta ni hit haha? Finns säkert något inlägg om detta längre ner men jag är lite lazy ^^

  • Jennifer Green says:

   Haha så kul, välkommen tillbaka 😉 vi flyttade hit i slutet av augusti förra året, vi ville bara komma iväg nåt år och det blev gold coast 🥳 jag jobbar med marknadsföring och timmie jobbar i en nöjespark, älskar verkligen livet här. Hoppas du har det riktigt gött i sydney, får se om de öppnar gränserna igen så vi kan turista lite där 🤷🏽‍♀️😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?