A Friday off

asså, vilken magisk dag jag hade igår! vad hände undrar kanske ni?  jo jag ska berätta:


dagen började med att vi tog en 30-min pw för att hämta denna bil. vi bokar via appen Car Next Door som är sjukt smidig, nyckeln sitter fast i bilen som man låser upp med en kod.


vi körde hemom och åt frulle, och kl 11 hade vi bokat en session på ett gym som har öppnat! asså hallelujah, över 2 månader utan gym och känslan var fan maxad! jag körde igenom hela kroppen med övningar jag saknat: marklyft, bänkpress, knäböj, battle ropes, tricep pushdowns, crossen, thrusters och armgång.


vi åt lunch, duschade och sen körde vi till en skog i närheten där jag hörde att det skulle finnas massa vilda djur. runt första träden hittade vi en gräsplätt med massa små kängrus, titta så liten och fluffig denna var.


det kom fler och fler och till sist räknade jag till över 90 st, så sjukt många. och vart vi än gick hittade vi lika stora gäng som åt gräs och skuttade runt.


därefter gick vi på koalajakt, vi vandrade såhär i säkert en timme och stirrade upp mot himlen. vi blev nämligen tipsade om att de klättrar sjukt högt och är svåra att se då de smälter in i träden. jag hittade inte en enda och plötsligt ropar Timmie att han ser en.


och här såg vi första koalan! den satt sjukt högt upp och blåste med grenen från sida till sida när den sov. så gulligt! vi såg flera till högt uppe i träden och efter någon timme vände vi för att dra hemåt, Timmie sa “jag önskar att jag såg en koala som klättrade upp för ett träd” och vad tror ni är det sista vi ser?


vi hör något prassla på marken, och får en chock när vi ser att det är en koala som kryper runt. han kröp kanske 5 meter för att byta från ett träd till ett annat, och sen började han sakta klättra upp till toppen av detta träd. asså mitt hjärta smälte! koalor sover upp till 20 timmar om dagen, så därför är det så svårt att se dem på marken. vi hurrade hela vägen hem haha!


när vi var nöjda körde vi hemåt, parkerade bilen, hyrde film, köpte mat och gick ner till biosalongen där jag tryckte i mig svenskt godis.

så bra fredag! idag ska vi ner till stranden med kompisar och bara ha det gött, inte helt fel det heller!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Emma says:

    Hej! Jag bor i Brisbane, var var denna skog?? Vill ocksa! :D

  2. Sara says:

    Men herregud vilken dröm 🐨🦘❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?