Take away mugs, leopard print and beach days

några bilder från senaste:


jag har köpt chailatte, det är ju så jäkla gott! hatar kaffe men tycker grejen med en kaffe i handen ser så mysig ut så jag joinade in.


matchat två leofavoriter, 30% på min instastory tyckte det var för mycket leopard men jag strosade runt såhär ändå.


vi har hyrt film, det gör man i en automat och så får man sin dvd såhär. i vårt biorum så funkar dvd bäst, man kan ta med usb också men det krånglar ibland och då får jag utbrott haha. finns det något störigare i vardagen än när teknik strular? I think not.


fyndat denna klänning på 70% rea – 300 spänn betalade jag. så värt.


kört ett riktigt svettigt pass med Timmie i vardagsrummet. vi körde 15 min hopprep, sen Detta 20-min pass följt av massa styrka. jag har tyckt hemmaträningen har gått riktigt bra men igår fick jag sån SJUK längtan efter gymmet – ca två veckor kvar tills de öppnar omg!! kan ni förstå att vi varit utan våra gym i 2,5 månader nu? sjukt.


gjort ett samarbete på instagram med Andalou – så här är ni inte vana att se mig va? haha, kände mig fett obekväm när jag poserade i badrummet.


haft strandhäng.


och ätit majskakor framför Vänner. någon mer som använder sitt knä som underlägg förresten? bästa.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Cassandra says:

    Vart är kjolen ifrån? Så fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?