The emoji store

gårdagens roligaste: att jag la upp denna bild och en frågade var mina solbrillor var ifrån, haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Ebba says:

  Vad jobbar du och Timmie med där nere? :)) Hade ni svårt att få jobb? Funderar ev på ett halvår 2021 med min pojkvän :))

  • Jennifer Green says:

   Jaaa åk!! Ni kommer inte ångra er, och 2021 bör vara ok att flytta in iom de stängda gränserna just nu ☺️ Jag jobbar som marknadsansvarig och Timmie jobbar på en nöjespark som Attractions Operator.
   Jag har haft bra flyt med jobb, sökte några backup jobb inom marknadsföring ifall det skulle skita sig med mitt jobb och fick de jobben med trots att jag är utländsk. Timmie tog det ca 2 månader innan han fick sitt jobb, han sökte bara logistikjobb först och av någon anledning gick det trögt trots lång erfarenhet. Våra två svenska vänner som var här hade oflyt o det tog många månader innan de fick något – så det varierar mycket beroende på industri, cv, timing etc. Men det löser ju alltid sig på något sätt 🙌🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?