Tuesdays are better with tacos

det är intressant ändå detdära med att varva ner. i och med pandemin som råder så har jag ju fått gå ner i tid på jobb, och nu när jag kan jobba mer igen så känner jag typ att jag inte är redo?? hahah. jag har ju haft det så jäkla nice de senaste veckorna och verkligen kunnat njuta av tillvaron och lugnare tempo.

men det är ju bara att köra igång – så numera blir det mer jobb men jag har fortfarande tid för att ha det lite gött också. några snaps från senaste:


vi har invigit en favvorestaurang som äntligen öppnat upp igen! i lördags släppte de på restrictitons här och idag var vår första taco tuesday på länge –  bästa! jag tar alltid 2 tacos med stekt blomkål och 1 med grillad kyckling, $3 dollar styck dessutom.


haft massa bra träningspass, en ny favorit är eftermiddagsträning när solen är på denna balkongen. det är som att hoppa hopprep i en bastu, det låter kanske som mardrömsscenario för många men jag älskar att träna i värme.


beundrat palmerna.


haft filmkväll med Albie, Bow och Timmie i minibion. asså jag ska sluta tjata snart men jag älskar denna bion så mycket så jag har bokat den flera fredagar i rad nu haha, bästa fredagstraditionen!


hängt på stranden med favvo.


gjort färgglada matlådor. detta är min favorit just nu och idag längtade jag efter lunchen hela förmiddagen, det är glasnudlar, kyckling, edamebönor, paprika, gurka, spenat, majs, picklad rödlök och jordnötter.


spelat lite basket med Timmie, vi skulle gå en timme till en annan plan men efter 10 min så hittade vi denna korg som var helt perfekt.


och så har jag glidit runt i min badring.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Carolin says:

  Haha känner lite samma, jag har inte gått ner i tid på jobbet men det är automatiskt mindre stress när inte vem som helst kan störa när som helst (pga jobba hemifrån). Och nu känner jag att näää, det ”vanliga” stressiga livet vill jag ju inte tillbaka till. Får mig att tänka lite. Kanske jag prioriterar annorlunda framöver när vi måste tillbaka sen. Hoppas det är möjligt iaf! Har mått så mycket bättre :)

  • Jennifer Green says:

   Jaa men ellerhur, vilka insikter man får när vardagen ändras lite 😌 jag känner samma när det gäller min skärmtid, pga mindre jobb har jag varit framför datorn mindre och mår SÅ bra av det. 🙌🏼

 2. Emelie says:

  Omg jag känner exakt likadant. Jag har varit mammaledig i 13 månader och ska strax tillbaka till arbetet.. innan barn levde jag som dig med tusen planer varje vecka, sedan en ett ”lugnt” mammaliv som tog ett tag att vänja sig vid, och nu tillbaka till mitt gamla liv mer. Som jag längtat efter länge men plötsligt är jag ej redo. Knäppt men som du säger, det är väl bara att vi kör. 😁

  • Jennifer Green says:

   asså ellerhur så märkligt ändå?? Antar att man vänjer sig fort liksom, nu har det blivit mycket jobb för min del och jag tycker ju det är roligt så det känns ändå bra. Men känslan innan var annorlunda haha!
   Hoppas du kn njuta av att komma igång och göra din grej nu ☺️🙏🏼

 3. Nathalie says:

  Har du spelat basket eller varför är du så duktig? Genuin fråga 😂

  • Jennifer Green says:

   Hahah, tack för komplimangen först o främst 😏 och ja, jag har vuxit upp med basket och spelade i rätt många år. Nu var det säkert 2-3 år sen jag spelade så det var så jäkla nice feeling att lira lite i söndags 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?