Weekly highlights

veckan som gått:


veckans läcka:
denna historia ovan. minns ni att vi hade en vattenläcka i januari då sovrumsgolvet plötsligt var helt blött? jo, de var inne och *fixade* det då, och nu tre månader senare sa grannen nedanför att det läckte från hans tak. tydligen torkade de bara golvet hos oss i januari utan att ens kolla var det läckte, så ett par månader senare har det tagit sig ner en våning. nu är ordningen iallafall återställd.


veckans godaste:
dessa pommes från Longboards – asså de är så perfekta! smala och fett krispiga. burgarna är inte helt fel heller. alla våra stammiställe har all mat för $10 så det är nästan billigare för oss att äta takeaway än att handla mat i affären just nu.

veckans glada besked:
att de börjar släppa på restrictions här nere, tjoho! jag längtar så mycket efter att kunna gå ut och ta en drink med tjejkompisar. gymmen öppnar om ca 4 veckor när vi går in i fas 2, men helt ärligt så saknar jag inte det så mycket just nu haha.


veckans sorgliga:
att min kompis bil som vi lånade behövde skrota. så synd så imorgon har vi begravning, han sparade regskylten som ett minne haha. och lyckligtvis så täckte försäkringen så han fick igen nästan alla pengar vilket kändes bra för mitt samvete.

veckans goda gärning:
häromdagen på stranden. två pensionärer irrade omkring skitlänge i sanden och muttrade när vi la och solade, så jag sa till Timmie att de hade gått runt i cirklar och tjafsat som svarade “hmm de kanske letar efter något”. han la märke till att mannen bar på sina skor men att kvinnan inte hade några. och efter ett tag såg han ett par beige sandaler i sanden. han frågade om de letade efter sandaler och så var det ju, de hade letat i 15 minuter för skorna smälte in med bakgrunden och hon inte kunde komma ihåg var hon ställde de haha. de blev iallafall SÅ glada.


veckans fredagsmys:
filmkväll i biosalongen! vi såg Wedding Crashers och åt alldeles för mycket socker, men så mysigt här inne alltså.


veckans picnic:
denna mysiga balkongsmiddag med Timbo. tänk att om en vecka får vi sitta på restaurang igen, bara en sån sak!

veckans störiga:
att jag tappade min mobil i marken så skärmen sprack på 3 ställen, SÅ störigt. jag hittade ett ställe som bytte skärmen för $90 så det kändes ändå prisvärt och nu är den som ny.


veckans utmaning:
1,5 timmes padel, fan vad dålig jag är på det. Timmie höll på skitlänge och skulle lära mig teknik och till slut kände jag bara att VET Du vad, jag vill inte ens bli bra på denna trötta sport. men han sänkte nivån lite och vi hade kul ändå. jag bad om en utvärdering i slutet och han sa att det var “lite annorlunda” att spela mot mig haha.

nu ska jag starta säsong 2 av Dead to me och sova tidigt så jag är pepp på kontoret imorgon. men först: en Magnum double dipped classic.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Emelie says:

    Hahaha jag är precis lika oduglig på padelcourten 😂

  2. Elin says:

    picnic på balkongen, låter sååå mysigt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?