Another day, another car drama

fantastiskt ändå när man för första gången ska låna en kompis bil – och den dör mitt på vägen. tur Timmie var med så han kunde agera motor haha:

kopplingen slutade nämligen fungera, den hade tydligen krånglat länge så vi hann köra 5 km innan den dog mitt i en backe och jag fick flashbacks från Denna gamla historia. nu har jag SÅ dåligt samvete och hoppas vi kan få liv i den, känner mig ansvarig även om min kompis insisterar att ‘it was dead already’. så idag blir det tow och livräddning, wish us luck!

men en positiv grej: det var första gången jag körde manuell bil i vänstertrafik och det gick svinbra. bara att köra på vänster sida känns sjukt normalt för mig, så nu tycker jag högertrafik känns bakvänt. jag vill liksom köra till vänster i en rondell, men jag är nog lite tvärtom rent allmänt i livet haha.

This entry was posted in /Driving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Victoria says:

    Hahaha, åh neeej xD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?