Gone surfing

haj kompisar! hur mås det? jag har haft ett jobbigt dygn då jag fick vatten i örat och blev helt yr och klantig av det, tydligen sitter balanssinnet i örat. för ungefär en timme sedan fick jag tillbaka min hörsel och fungerar normalt igen, pohh!

annat de senaste dagarna:


jag har lärt Timmie surfa! och han fattade tekniken direkt, så stolt så. det har dock varit sjukt vågigt de senaste dagarna så väldigt svårt att fånga vågor för oss nybörjare, men några lyckades vi med.


jag har hittat ett nytt favvochoklad, och jävlar vad perfekt det är! det är 50% och helt krämigt så det smälter i munnen. och det bästa? det var på halva priset, så jag köpte två.


jag tog en selfie, nawww så gullig ändå.


vi gjorde egen bea häromdagen! mycket gott men jag insåg varför jag inte har gjort egen bea på 10 år, det är ju asjobbigt. jag fick flashbacks från när vi kämpade i köket i skolan och skulle slå flera liter mayo och bea i veckan, livet som kock alltså.


jag har spelat med Timmies guldkort. han var så nöjd när han köpte dem, och jag tycker de är så fula haha. men det är ju funktionen som räknas.


jag har skrattat åt denna tweet, verkligen accurate i Aussie iallafall. idag gick mitt hopprep sönder och efter 4 sportbutiker kunde jag konstatera att även alla hopprep är slut här. varje kategori har sin tid liksom.


vi har surfat lite till. vi får ju fortfarande inte umgås i större sällskap här, men har träffat upp kompisar och haft surfdejt istället.


ätit acaibowls, jag är nog ett acaigeni för de blir så satans gott alltså.


och så har jag skrämt Albert genom att hoppa fram under hans skrivbord. ni ser kanske vem som tyckte det var roligast, haha.

ikväll ska vi bara mysa med en film och popcorn. våra Aussiebästisar har flyttat härifrån men vi är rätt duktiga på att ha roligt ensamma tycker jag. vi typ turas om att komma på saker vi ska göra när båda är lediga och tiden bara går. längtar dock tills jag kan hänga med mina tjejkompisar igen och hitta på lite kul aktiviteter som har stängt för tillfället, snart så!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?