Highs and lows lately

lite gott och blandat de senaste dagarna:

1. jag skulle styla och prova en skateboard i en affär häromdagen – ställde mig för långt bak med foten och trillade baklänges så kassörskan kom springandes “are you okay” haha, woopsie.

2. ESPNs dokumentär om Michael Jordan och Chicago Bulls finns nu på Netflix och den är så jäkla bra. det finns 6 delar, 2 till kommer 2 måndagar i rad. jag blir så sjukt basketsugen av att kolla.

3. jag letade efter dragon i affären, gick fram och frågade “ursäkta, har ni drakar här”. det heter tydligen tarragon på engelska haha.

4. vintern har nått Queensland, och jag tycker det är lite mysigt att solen går ner tidigare. just nu är det runt 21 grader på dagen och 16–18 på kvällen, så helt perfekt faktiskt. denna bild är från när jag gick hem från jobbet igår kvart i sex, vi bor i den höga byggnaden i mitten:

5. igår när jag kom till kontoret möttes jag av min chef som sa “what are you doing here? it’s a holiday” och tydligen var det Labour Day som jag helt missat. det roliga var att en efter en kom fler kollegor, och vi 6 som hade missat högtiden var alla utländska haha. men chefen var ju där så vi jobbade ändå.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?