Life lately

några snaps från de senaste dagarna vad jag har haft för mig:


jag har haft Bachelor-night i vårt biorum med Tess. asså kanske bästa traditionen här ändå, nu är det finalvecka så sen får vi hitta en ersättare.


stått här  och värmt upp mig. vissa dagar fryser jag på kontoret så då går jag ut och ställer mig i solen en stund, haha. extra tacksamt i denna mysiga miljö med palmträd och stranden bredvid.


smakat Pepsi Max Vanilla som var mycket god. jag fick en hel box av Mell och de smakade typ Morgancola. ps mycket dålig vana att jag har börjat gilla läsk efter 28 år på jorden, men det blir max en i veckan, ibland inte ens det. jag vill ju inte bli utskälld av tandis precis.


möts av denna syn i affären. asså – panikshoppa inför eventuell isolering i all ära, men varför hetsar alla med toapappret? jag förstår om det hade varit vatten, pasta, ris eller snacks. toalettpapper hade verkligen varit mitt sista bekymmer om jag hade behövt sitta i karantän. lyxproblem 2020.


fnittrat åt detta gatunamn. tänk att av alla ord så sa någon “let’s name the street Hooker Boulevard” haha.


haft en heldag i Brisbane med Tess. vi hängde bland annat på stranden som de har byggt upp mitt i stan och där var faktiskt supermysigt.


och så har jag ätit denna favorit från Max Brenner, fan vad god den är alltså och alltid perfekt så chokladen bara rinner ut.

nu ska jag försöka skärpa mig med kosten lite, så vi får väl se hur det går. det är märkligt för jag är i lite semestermode fortfarande här nere och tycker typ det är tråkigt utan sötsaker haha. men vad gör det om hundra år!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Li says:

  När min sambo jobbade som guide i Egypten så hade han en teori om att i så pass varma länder så behöver kroppen socker och det var ju lätt att få i sig genom att dricka Coca cola. Det rinner av en ändå liksom. Han tänkte på sina tänder så pass mycket att han alltid drack med sugrör haha :D

 2. Fia says:

  Dina ögonbryn är så satans snygga! Har du gjort ngt särskilt med de?

  • Jennifer Green says:

   Men taack 😘 jag har låtit de växa lite de senaste åren, tycker raka o lite bredare klär mig mer än när de va smalare o mer böjda förr i tiden. Dock färgade jag de lite brunare för några veckor sedan eftersom de var helt blekta i topparna typ haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?