Highs and lows

6 bilder från senaste dygnet:


min kollega Albert har hjälpt mig och mormor med att kontakta några på spanska – så som tack köpte jag hans favvosnacks (bland annat nutella och bröd) och så postade han denna story igår haha. hur söt!


Timmie kom hem igår och hade köpt “skitgod tonfisk”. den var god men konsistensen var något helt annat, så jag studerade den och såg att det stod “tuno” istället för “tuna”. anledning? det var 100% inte tonfisk haha.


efter 10 års felfritt körande i Sverige så fick jag en fortkörning första gången jag körde här i Australien – för igår kom detta brev med posten. så jävla störigt! det var förhoppningsvis första och sista gången det hände.


imorse satt jag på toa och blev minst sagt chokad när en man plötsligt damp ner på balkongen utanför, haha. asså, livet med fönster överallt. han höll dock ryggen till och mötte aldrig min blick som förskräckt tittade upp från toan.


jag lyssnade på Wahlgren & Wistam imorse och skrattade så jag grät åt deras bikt 9 minuter in – en tjej blandar ihop cinnamon med salmon och har en sjukt rolig upplevelse.


jag har köpt en basketboll! så jävla kul, nu ska jag hitta någon nice court i närheten bara, jag har iallafall skaffat en killkompis som vill spela med mig men så länge tar jag över innergården och dribblar lite för mig själv.

nu ska vi fira Valentines med middag och bio, så mysigt!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?