Minimalistic favourite

efter att ha haft samma armband i över 4 år utan att ta av dem så kände jag för något nytt – och jag blev blixtkär i detta:


så simpelt men så annorlunda ändå. jag gillar att kedjan är så himla nätt och att det liksom faller snyggt runt handleden när jag rör armarna. det är från Louis Vuitton, hela alfabetet finns i guld men i silver så fanns bara deras signaturV.


i sällskap av mina favvoringar såklart! jag behövde ta av mig mina ringar när vi skulle klättra på byggnaden nu för någon vecka sen och jag kände mig så sjukt naken haha. börjar äntligen förstå Montazamis läppstiftskänsla.

This entry was posted in /Clothing. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Hanna says:

    Jättefint, sparsmakat och elegant!

  2. Sandra says:

    Så himla fint! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?