My kind of screen time

4 bra jag sett på senaste:


YOU: season 2
efter att ha sett klart alla avsnitt skrek jag “h*lvetes jävla serie!!!” haha, men hur frustrerad kan man bli? Joe är så satans obehaglig men jag var ändå tvungen att se alla avsnitt, lyckligtvis är det bara 10 st. jag och Tess började kolla ihop men sen satt vi på varsitt håll inpå natten och kollade eftersom vi inte kunde hålla oss.


Bad Boys for Life
denna såg vi på bio och jag skrattade ihjäl flera gånger. rolig, oväntad, spännande, peppig och så gav den mig ett SJUKT sug att dra till Miami nu. livets stad!


The Bachelor: season 24

såg ni när Hannah Brown var Bachelorette så MÅSTE ni se denna. Peter är Bachelor men Hannah gästspelar, fuckar upp hans känslor och draman är total! han är ju för övrigt världens mysigaste Bachelor så jag hoppas det slutar bra.


Dynasty: season 3
denna serie blir bara mer och mer spårad, men jag älskar det! säsong 2 slutade med sjukaste cliffhangern så jag skuttade av lycka när säsong 3 drog igång. så nu är det min nya söndagsrutin att starta morgonen med senaste avsnittet. jag kan inte sluta älska Fallon – favoriten även denna säsong.

This entry was posted in /Sitcom. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. C says:

  Kan inte sluta tro att det är Nick Viall. Så jäkla lika!
  För övrigt är Peter INTE redo att vara bachelor. Jag tycker att de tar in yngre och yngre deltagare och samtliga beter sig omoget, är osäkra och det är uppenbart att produktionen hela tiden ser till att kaos och drama händer. Men jag är fast ändå…

  • Jennifer Green says:

   Haha faktiskt 😂 jaa men ellerhur, han är ju också fortfarande helt hjärtekrossad stackaren. Jag känner samma, spec hela champagneincidenten där produktionen bara har råkat placera ut en till flaska för att de skulle ta fel. 😂

 2. Sara says:

  Vart kollar du Dynasty?! 😍 S03 finns inte på Netflix för mig.

 3. Gigi says:

  HAHAHAHAHA

  ÅRETS JÄVLA CITAT: ”I’m not a classy bitch all the time” *opens bottle of champagne and gets a shower”

  • Jennifer Green says:

   Hahahah asså jag doooog! Sjukt också att Peter efter deras singeldatr bara ”jag älskar att det inte är nån drama runt henne” – queee?? 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?