Pale purple and platform sneakers

en gymkompis påpekade att jag alltid har mest kläder på gymmet. många går runt i korta shorts och sportBH – men jag gillar att värma upp med hoodie trots 30 grader ute haha. och det är faktiskt betydligt svalare inne på gymmet.

här är lite fint till träningen, jag blev dökär i tightsen som är helt perfekt bleklila:


klicka för prisinfo

This entry was posted in /Fashion. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. N says:

  Jag kan inte se tightsen =(
  Btw, vad gör/säger du när du går ut nykter? Det blir så jobbigt för alla tror man är gravid eller bara allmänt tråkig..

  • Jennifer Green says:

   Tror det funkar nu, de är från Adidas o finns hos Nelly! :)
   I Sverige brukade jag ibland ta bilen eftersom man inte blev ifrågasatt då, o annars sa jag nog bara att jag inte pallade. Mina vänner har aldrig hetsat till att dricka – däremot kan främlingar undra och tycka det är konstigt (sjukt).
   Men värre var det i Italien, då tyckte alla nya vänner att jag var superkonstig om jag skulle gå ut nykter. Jag minns spec när en killkompis sa att jag var ”boring” och jag ba ”YOU are boring if you need alcohol to have fun” och så blev han tyst 🤷🏽‍♀️😂

   Så svara fort eller vänd på frågan om du tycker det blir jobbigt att behöva förklara dig. Jag tycker det är så sjukt att folk reagerar på om man kör nyktert, idag dricker jag nog 50/50 av gångerna jag går ut och tycker iallafall att det har blivit ”lättare” ju äldre jag blir. 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?